Mən yeni onlayn məkanlar kəşf etməyi sevirəm
Salam dostlar! Mən yeni onlayn məkanlar kəşf etməyi sevirəm, amma hər dəfə diqqətli olmağa çalışıram. Xüsusilə, saytın istifadəçi ilə necə ünsiyyət qurması, problem yarandıqda dəstək xidmətinin nə qədər operativ olması mənim üçün vacibdir. Bəzi platformalarda dəstək xidməti günlərlə cavab vermir. Azərbaycanda bu baxımdan keyfiyyətli xidmət göstərən platformalar hansılardır? Tövsiyələrinizi eşitməkdən şad olaram.
4 Views
.png)

Bu gün səhər tezdən oyananda çöldə incə bir yağış var idi. Belə havada adətən pəncərə önündə oturub damcıları seyr etməyi, bir fincan isti içki ilə sakitcə düşünməyi sevirəm. Amma bu dəfə fərqli bir şey etmək istədim. Əlimə telefonumu götürüb internetdə maraqlı nəsə axtarmağa başladım. Bilmirəm niyə, amma bu səhər bir kəşf etməli olduğumu hiss edirdim. Və həqiqətən də, bir neçə dəqiqə sonra qarşıma elə bir səhifə çıxdı ki, dərhal ürəyimə yatdı. Həmin səhifə ünvanında idi. Bura daxil olanda sanki yağışın sakitliyi ilə birləşən isti bir otağa girdim. Rənglər o qədər yumşaq, yazılar o qədər aydın, bölmələr o qədər rahat yerləşdirilib ki, insan özünü elə bil evindəki kimi hiss edir. Mən saatlarla orada qala bilərdim, amma işə getmək vaxtı idi. Buna baxmayaraq, bu səhər kəşfi mənə bütün gün üçün enerji verdi. Artıq həmin platforma mənim səhər ritualımın bir hissəsinə çevrilib. Hər səhər bir neçə dəqiqə oraya nəzər salıram və bu, günümə gözəl başlamağım üçün kifayətdir. Düşünürəm ki, hər kəsin belə kiçik, amma dəyərli kəşflərə ehtiyacı var.